Grolschmeister

Bra konversation på Stenlunds crib!

Chrille frågar Sjölund:
"Vars gymmar du nu Matte?"

Matte svarar:
"jag gymmar Facebook!" (menade friskvårds)

Alkohol i kroppen är awesome B-)

Kyss!
2009-12-05 @ 21:29:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


5 saker...

Har varit väldigt dålig på att blogga på senare tiden, har inte haft fullt upp, har haft sjukt mycket tid att blogga. Men problemet är att jag inte bryr mig om er läsare, joo ni läste rätt. Nu undrar ni säkert, vafan har hänt med Rille? Och jag vet inte själv, jag har blivit dryg på senare tid, jag vill inte vara dryg, men surt sa räven, drygare får man leta efter.

Hade iaf tänkt bjuda er på en lista idag.

5 saker...

man kan göra med snoppen:

1. Proppellern, en klassiker som fungerar vid de flesta evenemang, dock rekommenderas den inte på begravning, tro mig, inte ett bra val.

2. Dick in a box, ge bort en present till den ni älskar, eller någon ni tycker om, gör ett hål under en låda och stoppa in snoppen och låt den lyckliga öppna den och se deras glada reaktion.

3. Dronka någon gul och blå, alt. medvetslös. Dronka = Slå någon med könsorganet. Ett tips, träna mycket innan för att få till den perfekta snärten. Sedan så är hemligheten att sikta mot tinningen och vips ligger hon där, helt livlös, kul grej att göra på fyllan, tro mig!

4. Hockeyflopp, man måste minst vara 2 för denna lek, helst fler och minst 1 måste ha stånd, men alla får inte ha stånd, sedan så lägger man snopparna kors och tvärs, och sedan drar alla bak sin förhud och sedan räknar man ner och alla drar sig bakåt samtidigt, och då får man detta floppljud när förhuden åker fram, och hockeyfloppen är ett faktum.

5. Spela "Boten Anna" på strängen. Man byter ackord genom att dra förhuden olika längd bakåt. Det krävs år av träning för denna.

Hoppas ni gillade dagens lista.
Puss och spanky!

2009-12-01 @ 17:15:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0